Diskuze
Jak zpracovat vnitřnosti? Tipy přináší Roman Paulus
Pokud ctíte zásadu vaření „od čumáčku po ocásek“, respektive „od zobáčku po pařátek“, naučte se zužitkovat i vnitřnosti alias droby. Z drůbežích žaludků se dá připravit skvělé ragú, z brzlíku zase zajímavá příloha.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JS
20. 12. 2012 22:26
Nejsem Roman Paulus,
ale poskytnu gratis recept na absolutní lahůdku. Našpikujte vepřovou kýtu. Pomažte ji hodně máslem a začněte ji pomalu péci. Asi po půl hodině hoďte na ní telecí brzlík a normálně pečte dál. Brzlík se rozpustí a vytvoří jemnou omáčku silnou jak "noha vod kulečníku", jak říká Mistr. Pokud nebudete mít na brzlík, udělejte to s mozečkem. Je to skoro stejně tak dobré. Teď už jsem zase jak Babica.
0
0
možnosti
ZK
Z. Kulhánková
20. 12. 2012 22:30
Re: Nejsem Roman Paulus,
Dík, to zkusím! Ten můj klenot brzlík zbožňuje.
0
0
možnosti