Středa 5. června 2024, svátek má Dobroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Jaké novinky chystá Prague Food Festival? Ptejte se Pavla Maurera

Pavel Maurer každoročně sestavuje žebříček nejlepších restaurací v Česku Grand Restaurant.

UKONČENO

Gastronomická událost roku Prague Food Festival proběhne poslední květnový víkend v Královské zahradě Pražského hradu. Letos s mottem "Nejezte blbě!" Co vás čeká za exotické delikatesy a kteří čeští kuchaři připraví speciální menu? Ptejte se on-line zakladatele a pořadatele festivalu Pavla Maurera. Čtenářům serveru Lidovky.cz bude odpovídat ve středu 17. dubna ve 13 hodin.

položených otázek: 24 | jak se správně ptát | Aktualizovat
  1. Otázka má být stručná a jasná, maximálně tři řádky.
  2. Není možné reagovat na otázku zakládající se na externím odkazu.
  3. Přestože konfrontační otázky vítáme, nesmí překročit hranici slušnosti.
  4. Nepište otázky VELKÝMI PÍSMENY.
  5. Podepište se.
  6. Neopakujte dotazy, které už položili jiní.

Zodpovězené otázky

OTÁZKA (17.4.2013 11:55) Karel
Myslíte si, že jste letošní motto zvolili správně? Já teda nikoli.
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:34)
navrhněte něco na PFF 2014, dostanete honorář :-)))
OTÁZKA (17.4.2013 11:38) Anonym
Nevíte, jestli se k nám chystá nějaký nový řetězec obchodů s převážně zdravými a čerstvými potravinami? Takové obchody typu Billa už mám pokrk. Ludimil
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:35)
nevím, čekám
OTÁZKA (16.4.2013 21:14) Klára
Proč si myslíte, že češi jedí blbě?
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:35)
zvolte dietu, podívejete se na menu restaurací PFF
OTÁZKA (17.4.2013 12:16) Pepa
Je pravda, že odchod některých velkých partnerů a restaurací způsobily Vaše finanční požadavky (nepíši záměrně neúměrné, protože vždy jde o dohodu 2 stran)?
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:38)
Není to pravda, ty společnosti lžou! Pokud máte na mysli Mattoni či PU v obou případech jsme požadovali stejné fin. krytí jako za posledních 5 let, jejich požadavky se však za tu dobu zvýšily a krytí chtěly naopak snížit. Nejsem všsk připraven bojovat s jejich tlupami právníků a PR agentur. Na to naše malá společnost nemá peníze ani náladu.
OTÁZKA (17.4.2013 12:22) Michal
Kolik se ztrati behem akce talirku a priboru? Kradou navstevnici hodne? Co v CR neni na retezu zmizi.
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:38)
20-30 %
OTÁZKA (17.4.2013 12:33) Ida
muzete odprisahnout na zdravi, ze poradi ve vasem zebricku restauraci nikdy nebylo "upraveno" penezi?
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:40)
Odpřísáhnu vám to na cokoli, ba víc - jsem schopen to doložit, protože logicky náš projekt je postaven na nezávislosti. Jakákoli jediná "levárna" za těch 16 let by, věřte mi, vyšla dříve či později najevo. V téhle zemi se nic neutají, zvláště mezi hospodskými...
OTÁZKA (17.4.2013 10:33) Pavla Vrbová
Dobrý den. Zajímalo by mne, zda bude možné na PFF konzumovat i dietní jídla? Děkuji, hezký den
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:42)
viz menu PFF
OTÁZKA (17.4.2013 12:33) Zhening Yang
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak máte rád pálivou čínskou kuchyni? Je pálivost delikatesa, zvláštnost, nebo jenom východní zvyk zakrývat chuť potravin, uchování jejichž čerstvosti je historickým problémem, co si jako odborník myslíte?
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:46)
Nemám rád příliš pálivá jídla. Nevychutnám si pak víno. Když jím pálivé, piji vodu nebo pivo. Každá gastronomická lokalita má své přirozené důvody. Vnitrozemí, chladno - tučné, Itálie-jih lehká, rajčata, těstoviny bez vajec, Indie, Arabské země - pálivé (desinfekce), ale také extrémní teploty, extrémní chutě... Nic není náhodou na našem světě.
OTÁZKA (17.4.2013 12:30) Vařecha
Jaké je Vaše životní krédo?
ODPOVĚĎ (17.4.2013 13:47)
Radovat se i z maličkostí. Každý den se na něco těšit.