Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Konečně zmrzlina. Česko objevuje malé značky bez aromat a barviv

Na poli zmrzliny se u nás odehrává tichá revoluce podobná té, k jaké před časem došlo ve světě kávy a piva. Navrch získávají malé řemeslné značky, složení, chutě a kvalita mražených lahůdek jsou tématem, které se řeší nahlas a všude. Jaké trendy můžeme v oblasti ledového mlsání ještě očekávat?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3. 7. 2016 22:58

S pivem je to už naštěstí opravdu lepší ale narazit i v Praze po cestě na ulici na jinou zmrzlinu, než na stávající profláklé značky, to je i v Praze umění. Nehodlám pro dva kopečky cestovat přes půl města ....:-(

0 0
možnosti
JD

J. Dresler

4. 7. 2016 5:12

Proč úspěšné značky hned označit jako "profláklé"? Myslíte, že jejich prodej někdo nařídil a prodávaly by se, kdyby zákazníkům nechutnaly?

Plzeňské pivo je taky "profláklé"?

0 0
možnosti
JD

J. Dresler

3. 7. 2016 20:15

Točená z Opočna mi chutná. Má mi přestat chutnat? Jsem zmaten, nevím jak dál.

0 0
možnosti
PS

3. 7. 2016 16:18

Ať si autorka říká co chce, točená z Opočna byla a je opravdu kvalitní z mléka a ne z náhražek typu palmových olejů

0 0
možnosti
JK

J. Kopeček 533

3. 7. 2016 11:50

No jistě, opravdu jsem čekal, aby mi nějaká pipina Pospěchová dala doporučení, kam na dobrou zmrzlinu. Kolik za tu reklamu dostala?

0 0
možnosti
FD

3. 7. 2016 11:23

Prostě si dojeďte do strážské zmrzlinárny a budete zírat.

http://liberec.idnes.cz/nejvetsi-zmrzlinarna-v-cesku-ve-strazi-pod-ralskem-fxq-/liberec-zpravy.aspx?c=A160630_144317_liberec-zpravy_tm

Ta štrůdlová je fakt dobrá.

0 0
možnosti

3. 7. 2016 9:54

Chybí mi tam označení "reklamní článek"....

0 0
možnosti