Úterý 14. května 2024, svátek má Bonifác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Je to podraz a neúcta ke kultuře, míní ředitelka Colours Holušová. Hygiena jí zrušila Nefestival

Krajská hygienická stanice se jako preventivní opatření rozhodla s okamžitou platností zrušit právě probíhající Nefestival, náhradu za Colours of Ostrava. Akce, která měla proběhnout ještě v pátek a sobotu, se přitom koná pod otevřeným nebem s účastí jen tisícovky fanoušků. Na otázky Lidovky.cz odpovídali ředitelka festivalu Zlata Holušová a tiskový manažer Jiří Sedlák.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při vší úctě - veřejně propagované a tolerované feťácké akce mne už několik let upřímně točí. Dáma pořadatelka svým emotivním projevem pouze potvrdila, že jí jde o prachy za každou cenu i v situaci, kdy jde ostatním o hubu. Podá žalobu? Zajímalo by mne pak, koho si zlý korunavír zaplatí jako obhájce - že by Sokola?

0 0
možnosti
SV

festivaly i nefestivaly mají s kulturou pramálo společnýho.Co je kulturního skákat tam všude jako vopice v tlupě a válet se po zemi....8-o;-D

0 0
možnosti
ŠH

Dejte si pozor (navždy), až zítra vyjdete z domu!!! Cca 100 z 10 000 000 dostane ten den chřipajznu! Možná i Vy. Tak se zabalte do igelitu a nafedrujte práškama.

Fakt by mě zajímalo, jestli tady (i jinde) někdo vůbec kdy chodil do školy a poslouchal něco někdy o virech. Typu chřipka.

Zkráceno.

0 0
možnosti
AZ

A20l39i15e90n 20Z

17. 7. 2020 20:28

A co tím chtěl básník vyjádřit?;-) No dneska jsem jel MHD a dost se tam kašlalo, příjemné to nebylo. O mě nejde, mám rodiče v rizikové skupině. Když se vyhlásí nošení roušek, ok budu nosit, ruce dezinfikuji a asi to bude do vakcíny naše nová tradice (chápu, že někomu se v tom blbě dýchá - na to jsou výjimky). Mě připadá, jak kdyby Vám měli každý den uříznout prst, každý den článek. Jde o hadr na hubě - hodně lidem to prospělo i vizuálně. To jsme už tak zkažená a bezohledná společnost? No tak! A NeFestival se neměl vůbec konat! Má se počkat na příští rok, snad bude situace už klidná.

0 0
možnosti
AZ

A81l16i14e39n 20Z

17. 7. 2020 20:55

Všechno začalo v Číně. Opatření byla tvrdá, ale po bitvě každý generál. Křiklouni o zaříznutí ekonomiky by nejvíc křičeli, že je stát moc benevolentní. Jenže to je jedno, zařízlo se pohostinství a kadeřnictví - marginální oblast ekonomiky pro stát závislý na exportu a to i kdyby se Babiš stavěl na hlavu, nic nezmění! Omezení cestování - vláda se zase přizpůsobila okolním destinacím! Staly se průšvihy, je třeba prošetřit nákupy z Číny, ale jinak to vláda zvládla! Zaslepená nenávist. Nic víc ani míň.

0 0
možnosti
JS

to není neúcta, to je razismus

0 0
možnosti
MP

Typická Karen z demobloku....;-D

0 0
možnosti
KS

Paní ředitelko kontaktujte Wagenknechta, ať se obrátí na soud EU, s posledním udáním neuspěl, ale jistě to rád zkusí znova .

0 0
možnosti
AN

Byla v tom politika, jak to čt24 každou chvilku propagovala, bylo to hodně okatý.

0 0
možnosti
SP

Je tam problém delší dobu.Všichni kritizují hygienu že nejedná razantněji.Tak konečně začali jednat včera bylo pozdě a ta chudinka Holoušová ať zaleze.Podnikat koncerty v této době je hazard tak ať neřve hrála ruletu za blbost se platí.

0 0
možnosti
Foto

O44r91c75u11s 78D30e23i

17. 7. 2020 19:05

Takže žádná kultura nebude, protože vás kultura nezajímá, je to tak? Kdyby tahle vláda byla co k čemu, tak jim to mohla zatrhnout už dávno, dalo se to vyřešit. Ten problem na Karvinsku nevznikl včera. Ale ne, všechno je povolený a když má přijít hlavní část festivalu, kterej splnil VŠECHNY podmínky co po nich chtěli, tak jim to stát zakáže. Tohle je svinstvo. Nic jinýho. Kdo to schvaluje, je ****

0 0
možnosti
PS

Paní ředitelka je asi poněkud vypatlaná, když nechápe, že hygiena reaguje na aktuální vývoj situace a nejde o žádnou schválnost. Tak ať si soudružka stěžuje v Číně, že nám sem toho koronáče poslali.

0 0
možnosti