Diskuse k článku: RECENZE: Nesnesitelná tekutost bytí. Nudné plácání v mělké vodě

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 9
  • Poslední: 7.9.2018 14:58
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
M. Vápeník 7.9.2018 14:58

Jestli se hlavní protagonistka naučila dýchat pod vodou, jak autorka zmiňuje, tak to celé bylo velmi levné a extrémně užitečné.

S. Neubauer 7.9.2018 14:33

Znuděný Novák si tu pěkně zaonanoval, aby dal na odiv svou inteligenci.

A Machalická je dobrá baba - od rany, tak to má být!

J. Novák 7.9.2018 10:57

Dovolil jsem si paní redaktorku upozornit na nedostatek v článku a dávám vám přečíst její odpověď:

"A o vaší inteligenci svědčí, že pitomé přepsání je vám pobídkou k hloupým urážkám, ten údaj je samozřejmě pro recenzi naprosto zásadní, že? Chtěla bych mít vaše starosti a tolik času, že ho můžete věnovat vážnému vysvětlování této prkotiny. Machalická"

Pitomé přepsání, hloupé urážky, vaše starosti a tolik času a vysvětlování prkotiny - to vše svědčí o úrovni dámy, která splnila zadání a napsala recenzi na nesmyslnou atrakci. Paní redaktorko, pokud chci něco kritizovat, musím se držet přesných faktů. Pokud je pro vás 12 tisíc litrů vody stejné jako 12 milionů litrů vody, je mi jasné, proč se živíte psaním. protože pokud byste se živila něčím užitečným, např. prodejem vody, tahle prkotina by vás přišla na slušné peníze

R. Gramblička 7.9.2018 12:39

to je ta senzacechtivost novinářů, k níž patří i co největší čísla. 12 kubíků totiž nezní nijak zajímavě. No a pak se novinář v těch velkých číslech splete a je pak za blbce

J. Novák 7.9.2018 9:38

Blbý článek, blbá atrakce, nějak jsme si zvykli být za blbce

M. Chlup 7.9.2018 9:34

Paní Machalická

Takový nesmysl může napsat skutečně jen blondýna. Dvanáct tisíc metrů krychlových vody – to je 12 milionů litrů. Akvárium v Dubai Mall má 10 milionů. Tak jsme zase jednička.

M. Chlup 7.9.2018 10:18

Již opraveno.

F. Kusák 7.9.2018 10:18

Nějak mně přijde, že jste nepochopil podstatu článku.

J. Novák 7.9.2018 10:46

Co chcete chápat, když je v jedné větě logická hloupost? Potom budete zbytku bezmezně věřit?