Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rowlingová se pustila do kritiků. Sama bych uvažovala o změně pohlaví, přiznala a požádala o pochopení

J. K. Rowlingová rázně odpověděla těm, kteří ji na sociálních sítích osočovali z transfóbie. Spisovatelka se otevřeně vyhradila proti transsexuálnímu aktivismu a poprosila své fanoušky o pochopení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Tak takhle nějak pobíhala kdysi pokání hříšníků. Kajícníci pak veřejně prohlašovali, že jsou oddáni myšlenkám socialismu a respektují vedoucí úlohu KSČ. Ta podoba je neuvěřitelná.

0 0
možnosti
VC

Západ by měl především investovat do psychiatrické péče a blázinců. Velkou část neziskovek a politiků tam přemístit automaticky i nedobrovolně. Jsou vážně nebezpeční dětem, a společnosti. Rowlingová toto celkem pochopila. Ne kvůli tomu, že někteří lidé chtějí změnit pohlaví, nebo jsou homosexuálové (ty se pochopit dá), ale proto, že z toho dělá tolik lidí modlu! Vyhazovat lidi z práce, universit za názor je stejné jako tvoření nového stalinistického člověka.

Tito lidé jsou skutečně nebezpeční. Jejich důsledky rozpad rodiny a import Islámu jsou nebezpečnější než Stalinovy gulagy.

0 0
možnosti
Foto

Probudila se pozdě, ale přece (byť zřejmě jen částečně). Každopádně, to šílenství už je tak daleko, že ho může zastavit jen nějaké celosvětové neštěstí, jako čínský kovid vymazal svatou Gretu.

0 0
možnosti
IL

I98v60o 25L97y50č67k89a

11. 6. 2020 17:53

Holka má zdravé názory.

0 0
možnosti
OK

Bravo Rowlingova. Prave dokazala, ze neni proti transsexualum, nebot jako jedna z mala zenskych celebrit ukazala, ze ma koule.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
RV

Před fanatiky ji zachrání snad jen to, když se prohlásí za afroamerickou lesbu.:-)

0 0
možnosti