Čtvrtek 9. května 2024, svátek má Ctibor
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

V soutěži StarDance zvítězila herečka Khek Kubařová, při tanci i zpívala

Česká televize odvysílala v sobotu finále televizní taneční soutěže StarDance. Soutěžící předvedli svou nejlepší latinu, standard nebo freestyle. Absolutním vítězem se stala herečka Veronika Khek Kubařová s tanečníkem Dominikem Vodičkou. Druhé místo obsadil herec Matouš Ruml, třetí pak rybář a cestovatel Jakub Vágner.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Ďakujem za tento milý a kultivovaný program. Super po všetkých stránkach: účinkujúci, moderátori, porota, hudobný sprievod... Pohladenie duše! V

0 0
možnosti
LB

Milá K. Bubnášová. I há mám velmi rád tanec a pěkné osby vypadající jako ženy.

Bylo by ale potřebné, aby feministicko-fašistický politický režim dával v médiích stejné množství pořadu, které dokazují, jak feminizmus a LGBTI plánovaněm úmyslně a beztresně demoralizuje chlapce exibicionizmem a jinými zločiny, s cílem cituji :

My, feministky musíme heterosexuální chlapce od narození a po celý život všude dráždit exibicionizmem, aby byli nuceni myslet c elý den jen na sex a neměli kdy si cvičit mozek vzdéláváním. Potom budeme my(feministické fašistky) moudřejší a budeme je(muže) ovládat, jako své otroky, roboty.

K tomu by jste také mohla napsat, že komu se to nelíbí, tak si muže přepnout na jiný program?:-)

0 0
možnosti
Foto

Ta Khek Kubařová je pěkná, šiková, chytrá holka. Tipoval jsem ji jako favoritku a vyšlo to.

0 0
možnosti
JD

Výborný , kultivovaný pořad ! Komu se nelíbí, má možnost přepnout ! ČT díky !

0 0
možnosti
LB

J. Dvorská, bylo by potřebné, aby feministicko-fašistický politický režim dával v médiích stejné množství pořadu, které dokazují, jak sfeminizmus a LGBTI plánovaněm úmyslně a beztresně demoralizuje chlapce exibicionizmem a jinými zločiny, s cílem cituji :

My, feministky musíme heterosexuální chlapce od narození a po celý život všude dráždit exibicionizmem, aby bymi nuceni myslet neustále na sex a nemohli si cvičit mozek vzdéláváním. Potom budeme my(feministické fašistky) moudřejší a budeme je(muže) ovládat, jako své otroky, roboty.

K tomu by jste také napsala argument, že komu se to nelíbí, tak si muže přepnout na jiný program?!!

0 0
možnosti
LB

Myslím si, že je to jedna z "nejduležtějších" událostí, šíŕená ve feministicjých diktatúrách.

Exibicionisticjé tanečnice nejen že mají úlohu zneužívat a mrzačit vývoj mozku malým chlapcum, ale i dobře odpoutávají pozorniost lidí od podvodníku, podvodníček, kteří vykrádají ČR a chtějí okrást i svého neposlušného kamaráda Babiše.

No především odpoutávají pozornost od toho, že genocídou nerozením bylo vyhlazeno v ročnících 1-30 letých polovina Čechu...!!

0 0
možnosti
JN

J23i50ř95í 65N26o88v19ý

15. 12. 2019 9:19

Svatá prostoto, co berete? ;-D

0 0
možnosti
IK

no to je nadeleni! Celej kerskej les z toho vonemocni!

0 0
možnosti