Diskuze
Lokální piva, která si dáte na stojáka. Jak vypadá nová generace českých hospod?
Českem se už prohnaly módní vlny hamburgerů, fusion gastronomie či vietnamské kuchyně. Teď se hlásí o slovo něco zcela domácího: hospoda v novém kabátě. Svéráz klasických podniků čtvrté cenové skupiny kombinuje s lokálními pivy a chuťovkami z prvotřídních surovin.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KP
K34a19r33e44l 97P24l86í65h45a84l
10. 12. 2015 15:24
Slovo kvelb je tak zažitá součást české mluvy, až ho slyším úplně poprvé... Všechno české je nej: nejlepší pivo, nejvyšší spotřeba, nejvíce výrazů pro hospodu... Zajímavé je, že ti, co se o piva opravdu zajímají (a znají jazyky), takové nacionalistické bludy nepíší. A běžné konzumenty piva zajímá pivo a ne tyhle šovinistické kecy. Všeobecně ty články o jídle a pití stojí za starou bačkoru. Já myslím, že módě podléhají zejména média.
0
0
možnosti