Děkujeme za pochopení.
Wagner
Ono se sice v článku píše vlastně o něčem jiném,
ale někdy mám pocit, že se i v tom RaJ jedlo lépe. Prefabrikované knedlíky, drzý personál, všude jenom oblíbená česnečka, okrádání a hlavně nemožnost si někde na ten chlív efektivně stěžovat. V rámci konverze tzv. socialismu v český kapitalismus jsou dnes místa v ČR, kde se nejen nenajíte, ale ani nenapijete. Stal se mi v Benešově n.Pl. případ, že zatímco pracovníci ČOI odcházeli, už mě bral čišník na pásek. Je to proto, že kdejaký zedník se stal hospodským a neexistuje něco jako stavovská čest. Špinavý hospodský-hoteliér v Javorníku na Šumavě je ale názoru, že u nás jde všechno skvěle. Slibuje, že mi udělá biftek za 95 Kč, zatímco v Rakousku nebo Německu prý stojí 17 €. Na doporučení, abych šel do Alkronu, mám odpověď: Já vážení nekradu, abych mohl chodit do takového podniku. I tak, byl jsem tam a žádná sláva to nebyla.