• Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Prague Food Festival nabídne bohatší program. Jaký?

vydáno 12.4.2012 12:00
Gastronomická událost Prague Food Festival se blíží, uskuteční se poslední květnový víkend v Královské zahradě Pražského hradu. Letošní motto je „Mysli globálně, papej lokálně“. Jaké kuchařské hvězdy na festivalu uvaří? Co vás čeká za delikatesy? A jaké si organizátoři přichystali novinky? Ptali jste se zakladatele a pořadatele festivalu Pavla Maurera.

Konec rozhovoru

Osobnost již neodpovídá. Čtenáři se ptali do 13. dubna 2012 do 15:00

OTÁZKA: Dobrý den, měl jste někdy ambice otevřít si svojí restauraci/bar/kavárnu? A co si myslíte, že je hlavním pilířem k úspěchu při provozování výše uvedených? V.K.
ODPOVĚĎ: Neměl, to já neumím a myslím, že bych při tom nemhl realizovat své jiné zájmy. Mít dobrý a prosperující gastronomický podnik znamená, být tam denně 12h a nemyslet na nic jiného 13.4.2012 15:07
OTÁZKA: Dobrý den, bude na PFF opět platit že nikdo nesmí vstoupit na travnatou plochu která poktývá 80 % celého prostoru? Anonym
ODPOVĚĎ: Jsou to Královské zahrady a my musíme dodržovat regulace tohoto posvátného místa. Letos si vypomůžeme třemi velkokapacitními degustačnimi stany. V určitých vyhrazeným místek to bude výjimečně možné. Takže bude malá změna. 13.4.2012 15:10