Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Bude sám doma? V desáté sérii American Horror Story se objeví Macaulay Culkin, vrátí se i Paulsonová a Peters

Kultura

  16:44
Praha - V jubilejní 10. sérii seriálu American Horror Story se vedle stálých herců objeví i Macaulay Culkin, hvězda filmů Sám Doma. Skrze svůj instagramový účet to zveřejnil tvůrce populární série Ryan Murphy.

Americký herec Macaulay Culkin. foto: AP

Krásné roztleskávačky a vrah s nožem. American Horror Story 1984 skládá poctu retro hororům

Společně s Culkinem si v 10. sezoně zahrají i Sarah Paulsonová a Even Peters, kteří se minulý rok po boku dalších stálých výjimečně neobjevili. Společně s nimi se však diváci shledají i se stálicemi hororové série: Kathy Batesovou, Leslie Grossmanovou, Billie Lourdovou, Adinou Porterovou, Lily Rabeovou, Angelicou Rossovou a Finnem Wittrockem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#AHSSeason10

Příspěvek sdílený Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

Krátké video, které producent, scenárista a otec celého seriálu Ryan Murphy zveřejnil na svém Instagramu, představuje pouze herecké obsazení, datum premiéry ani blíže určené téma Murphy neoznámil.

Jak si však všímají fanoušci na sociálních sítích, s ohledem na tradici ponurých až brutálních témat předchozích řad by plážová scenérie mohla odkazovat na případy spojené se sériovým vrahem z Long Islandu, který zavraždil až 16 lidí v letech 1996 až 2013.

American Horror Story se od své premiéry v roce 2011 vrací na televizní obrazovky každý rok na podzim. Jednotlivé minisérie se věnují až na výjimky na sobě nezávislých příběhům, které se zpravidla odehrávají na nezvyklých místech. Těmi jsou například strašidelný dům, panoptikum či psychiatrická léčebna.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!