Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Filmová nejistota. Nikdo neví, kdy se začne v Hollywoodu znovu natáčet, říká herec Tom Hanks

V Hollywoodu v současnosti nikdo neví, kdy se tam obnoví filmová produkce, kterou před několika měsíci zastavila pandemie nemoci covid-19. Podle agentury AFP to prohlásil herec Tom Hanks, který se sám koronavirem letos v březnu nakazil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pamatuji,když jsme sem přišli před čtyřiceti lety, tak tu panovala absolutní rasová pohoda. Vlastně ani vůbec nikdo neviděl zdali je někdo černý nebo jakkoliv barevný. Ale lidi, co si říkají blácks, mající problémy sami ze sebou do toho vrtat. Vše vyvrcholilo rasistou Obamou. Ten chtěl být tak "spravedlivý!, že nastolil jeden z nejrasistějších dob Ameriky.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, koronáč ukázal, že na "myšlenky" Holywoodských idiotů (jak se jim tu říká) není nikdo zvědavý. Hlavně Mr.Hanks se odklonil tak nalevo, že už jeho filmy nechci vidět. %%% A pokud Holywood ustanoví quoty kolik černých herců má hrát v každém filmu, tak je konec i celého Holywoodu. Lidi jich už mají plné zuby. Bílých je tu naštěstí stále dosti velká většina.

0 0
možnosti
Foto

Hanks a jeho žena se asi v Austrálii nenakazili, byli zde ale oba diagnostikováni a po dva týdny ošetřováni v nemocnici. Hanks měl natáčet film o Elvisovi Pressleym na Gold Coast. Přiletěl sem s manželkou z U.S.A. zřejmě už nakažený.

0 0
možnosti