Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kdo mohl, odjel z New Yorku pryč. Spousta mých přátel onemocněla, říká fotografka Marie Tomanová

Marie Tomanová je mladá česká fotografka žijící v New Yorku. Jak říká, pandemie změnila město k nepoznání – na jednu stranu lze dojít pěšky z East Village na 5. Avenue prostředkem ulice, na stranu druhou z města čiší obavy a úzkost. Metropole, která dříve tepala životem, je koronavirem stále paralyzovaná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A teď rozhovor zámečníka z ČKD Praha!!! Ano, ano,ano. Kdo může, tak se z Prahy uklidí na chatu a nebo na venkov. Pandemie DRASTICKY změnila život v hlavním městě. Starosta Prahy Hřip se rozhádal s rudou Čínou, ale pro mě špony od frééééry odlétají stejně jako za komunistů. Jen s tím rozdílem, že "umělci" teď dávají rady dělnickým trupkám jak žíííít....

0 0
možnosti
MH

"Velmi si vážím Andrew Cuoma"

Takovýhle rozhovor je dobrý příklad toho, že člověk může žít přímo uprostřed nějaké situace a přesto být značně dezinformovaný. Jakkoli je mi Cuomo sympatický, tak udělal všechno dost hrozně a je vidět na jiných městech v USA, že to dobře udělat šlo. Ale určitě ho musí člověk pochválit, jak zručně svůj osobní debakl proměnil v politický kapitál, jen nevím jestli to je něco, za co by si mohl někdo člověka vážit. CDC i epidemiologové jednotlivých států měli docela jasné instrukce (nebo rady) a Cuomo si šel svou cestou, která stála tisíce životů. Fuj.

0 0
možnosti
JH

Tyto art-komunity jsou nejvíce ohroženy svým způsobem života a také možnými zdroji šíření nákazy. Asi bych balil kufry. Ovšem tady čeká karanténa.

0 0
možnosti
Foto

hlavni duvod proc zivot v New Yorku upada a lide z nej odchazeji jiz mnoho let je ten idi*t/starosta De Blasio - virus to jen urychlil

0 0
možnosti
FH

Ten skvělý Cuomo, to je ten, co nechal direktivně odeslat nakažené a nemocné staré lidi z nemocnic zpátky do domovů důchodců, aby tam nakazili i všechny ostatní stařenky a stařečky?

0 0
možnosti
JK

Důvodem mimo jiné a krom dalšího je, že je veřejné zdravotnictví v USA na úrovni Konga či Somálska.

0 0
možnosti
Foto

v USA neexistuje verejne zdravotnictvi

0 0
možnosti
KS

Novináři už dneska opravdu neumí česky.

0 0
možnosti