Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Konec éry dokonalých průvodců

Nejrenomovanější český časopis o populární hudbě Rock&Pop musí necelý rok po obnoveném startu znovu řešit svou budoucnost. Jaké hudební časopisy se na našem trhu uživí - a baví vlastně ještě někdo o hudbě číst?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gus

6. 1. 2006 20:27
Rock&Pop je jednička!
Veľmi si vážim časopisu Rock & Pop a považujem  za najlepší v Česku /na Slovensku - bohužial nič nevychádza/,  jednak svojím zameraním a kvalitou.  Problém vidím v tom, že nie vyslovene určený, pre "tínejdžerov", "cluberov" a ani metalistov /nič proti nim - čítam aj Spark/. Oslovuje  skupinu priaznivcov kvalitnej hudby - naprieč hudobnými žánrami .  Ja osobne poznám a kupujem R&P od prvého čísla /obálka Frank Zappa?/a verte, že aj tu na Slovensku, je  veľmi uznávaný. Bola by obrovská škoda, keby sa tento vynikajúci hudobný magazín dostal  do nejakých problémov a divím sa českým fanúšikom kvalitnej muziky, že R&P dostatočne nepodporujú! 
0 0
možnosti

Doktor Blažej

6. 1. 2006 14:33
Bůůů, bůůůů, nikdo nás nečte
Klasické protěžování Rock And Popu na úkor ostatních. Chudáčkové osvětáři, on je nikdo nečte. Všichni jsou slepí, hluší a nerozumí pravé muzice... Anebo bude chyba někde jinde?
0 0
možnosti

standa

6. 1. 2006 13:21
katasrtofalni lane
přesně článek odbytej naplno. nedodržený základní principy žurnalistiky, nevyzdrojováno, použití zdrojů pochybné kvality, nevyváženost, autor o dané tematice mnoho neví, plete si dojmy a pojmy...no ještě že lidovky nikdo nečte.
0 0
možnosti

rabalo

5. 1. 2006 13:19
...
kde jste sebrali ty náklady ? Vždyť ani jeden z titulů nemá audit! A ten lapsus s Rock Reportem - to je ovšem ukázka profesionality. 
0 0
možnosti

space.lemon

5. 1. 2006 10:35
Rock Report?
Sorry, ale žádný Rock Report už dávno neexistuje...
0 0
možnosti