Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Mami, podívej, to je Megatron!

Vyjasněme si hned na začátku jednu věc. Jeden z nejhlasitěji avizovaných blockbusterů letošního léta Transformers není běžný film, ale 144 minut dlouhá reklama, jejímž cílem je zvýšit prodej stejnojmenných hraček firmy Hasbro.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cypher

25. 5. 2008 0:50
Čtu dobře?

Může mi někdo říct, proč tak sucharsky a naprosto zaujetě hodnotí letní blockbuster člověk, který ani neumí správně napsat název filmu Pearl Harbor???

0 0
možnosti

Jesus

8. 10. 2007 18:29
...tohle bylo i vytištěno?

...protože jestli tento článek vyšel i v papírové podobě (a jeho autorka byla patřičně finančně ohodnocena), pak došlo k zásadní chybě. Autorka ani nemá šajnu, co je předlohou filmu (a hračky ani seriál/animovaný film to nejsou). Autorka nemá potřebný přehled a neměla by o filmech psát. Takhle může v novinách pracovat každý blbec.

0 0
možnosti

jarda

29. 9. 2007 20:47
recenze vs film

Tenhle film mě moc nevzal a to jsem velkým fandou sci-fi i fantasy. Ale ta recenze mi přijde dost žlučovitá, vlastně se pořád jen otírá o použití filmu jako reklamy. Kdyby bylo více popsáno, proč se nelíbilo, tak by to mělo větší smysl.

0 0
možnosti

vsimavy divak

28. 8. 2007 1:34
Ne prilis originalni nazor

No, ta p..a co napsala tuhle trapnou recenzi uz kour dostala az dost, takze pokracovat dal by byla ztrata casu.....  Halt postavicku jako hlavni krasavice nemas vid!?

0 0
možnosti

Baf

28. 8. 2007 9:32
Re: Ne prilis originalni nazor

víš ono zabývat se do hlobky takovou hovadinou - na to nemá každý žaludek - ale paní to pojala výstižně. Vždyť když se zamyslíš nad těmi dialogy tak - mi neříkej, že to psal normální scénarista.

0 0
možnosti

alan

27. 8. 2007 11:41
jdu na to :)

;-D po přečtení recenze a článku v diskusi jdu na ten film a to nejsem tee..... :) proč ? jdu si tam odpočinout a vypnout proto jdu na ten to film! Psychologické filmy o krizi v rodině o tom jak si lidé nadavájí a uráží jeden druhého nemusím neboď v realu jich vidím dost kolem sebe! a chodit na to ještě do kina my příjde jako jako stupidita hodna masochisty

0 0
možnosti

saper

24. 8. 2007 13:56
Ten film je Mega(tron:)

Ta recenze je naprosto odporně sucharsky subjektivní. Jak něco takového můžete dát na web? Přečetl jsem si o tomtu filmu více recenzí. Průměrně je tento snímek mezi všemi hodnocen 80%. Paní Bláhová, tím, že píšete do internetu máte moc ovlivňovat lidi. Ale mám pocit, že tuto moc tímto zneužíváte. Na serveru Filmpub tento film také strhali, ale nakonec mu dali 3/5. Už tamtou recenzí jsem se zařekl, že na onom serveru nemá cenu číst recenze. A teď čtu toto a nevěřím vlastním očím. Proč komentujete něco, čemu očividně nerozumíte? To měl být zábavný akční megafilm a ne žádný Forrest Gump. Tím nechci Forresta urazit. Je to kvalitní film, ale úplně jiný, nesrovnatelný, má úplně jinou úlohu.

V době, kdo toto píšu, už prostý lid (přes tisíc lidí, kteří mají o film opravdový zájem) ohodnotil na československé filmové databázi film transformers průměrnou známkou 86%. A já se přidávám se svým 100% hodnocením. Ještě nikdy se mi nestalo, že bych se u filmu nenudil ani jedinou minutu. PROSTÝ LID CHCE HRY, TAK JIM JE DEJME a nevěřím, že politici se nepříjdou podívat.

0 0
možnosti

K.Mařík

23. 8. 2007 11:32
...

Někteří píšete, že je to film pouze pro zábavu. To chápu -relax, vypnout .... - jenže ona je pro někoho zábava se vzájemně kopat do zadku a pro někoho třeba pěstovat bonzaje. A to je to, o co se asi autorka recenze snaží - okázat, že i zábava se dá rozdělit na tu "lepší a horší".... ano, subjektivní hodnocení ale to se týká většiny věcí, které se nedají popsat matematicky...

0 0
možnosti

MV

25. 8. 2007 22:10
Re: ...

Ano, subjektivita má býti základem recenze. Ale v tomto případě je to přece jen trochu příliš dramatizováno. Když se mi dělá špatně na kolotoči, tak na něj nejdu. A už vůbec nebudu psát esej jak mizerná je to zábava.

0 0
možnosti

tykef

21. 8. 2007 14:54
Ale sáně malovaný!

Paní recenzentko, proč chodíte na něco o čem už předem víte jakou recenzi o tom napíšete a proč svůj intelektuální postoj tak teatrálně prezentujete? Chrlit oheň a síru na popcornovou zábavu je pravého intelektuála nehodno. Je to stejné, jako kdyby šel na Matějskou pouť a pak dštil jedy na houpačky. Ty jsou tu též pouze pro zábavu. Nemám pravdu, pani recenzentko?

0 0
možnosti

k212

21. 8. 2007 11:23
souhlas s recenzí

Kupodivu tentokrát souhlasím, dokonce jsem se pobavila i stylem, jímž je článek psán, a některá slovní vyjádření recenzentky prostě k hollywoodskému ultrastylizovanému postfabrikátu s nálepkou Michael Bay patří jako poklice k hrnci.

0 0
možnosti

J.Ch.

20. 8. 2007 8:28
roboti

No já jsem na tom byl taky, ale ke sve omluvě musím přiznat, že jsem byl pozván a bylo by neslušné odmítnout. Takovou blbost jsem už fakt dlouho neviděl. Patetičtí roboti měnící se v auta je asi vrchol blbosti. Ale když se někomu líbí akční střílečky se spoustou efektů tak to může být film pro něl. Ale fakt to není můj cap of tea.

0 0
možnosti

waits

20. 8. 2007 9:08
hele, a nemel by mlady preziravy intelektual

pouzivajici navic anglicke fraze,vedet, ze je to cup of tea? takhle je to spsi pro smich..

0 0
možnosti