Pátek 24. května 2024, svátek má Jana
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Marvel směřuje k větší inkluzivitě. Nový Captain America je homosexuál

Společnost Marvel představila postavu, která převezme plášť nejznámějšího hrdiny této komiksové stáje. Zároveň jde o krok k většímu začlenění rasových a sexuálních menšin, o které se Marvel v posledních několika letech snaží - mladík Aaron Fischer je otevřeně homosexuální.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Komu asi natrhne zadeček?

0 0
možnosti
PP

Naplácá Thanosovi prdelku. "I can do this all day!"

0 0
možnosti
Foto

Bere Marvel ohled na to, že pohled na milostný poměr dvou mužů - nemluvě o konkrétních detailech - může být jiným lidem nepříjemný? Mě například přijdou líbající se chlapi nechutní. A to ani nemluvím o tom dalším. Je snad toto projevem nějaké mojí nenávisti vůči homosexuálům? Jistě že ne. Žádnou takovou necítím, a to se vůbec nevylučuje s tím, že jejich chování ve mě vzbuzuje pocity nelibosti v míře menší než malé. Kolik lidí to má podobně? A jak Marvel tyto negativní pocity svých diváků zohledňuje?

V dnešní pokrokové kultuře se bere ohled na nepříjemné pocity kdekoho - avšak má to zjevně pozoruhodné výjimky. Jde-li o nepříjemné pocity většiny k chování protěžované minority - musí sklapnout krovky i ústa...

0 0
možnosti
PP

Jste bílý heterosexuál? Pak se prý máte jít bodnou

0 0
možnosti
Foto

Zajímal by mě podíl homosexuálních hrdinů v nové produkci od Marvelu. Protože jestli přesahuje jejich cca 4% podíl v populaci, pak jde o propagaci této menšiny na úkor majority, a je otázka, proč.

0 0
možnosti
PJ

P25e31t39r 45J18a14h98n

20. 3. 2021 7:07

Navrhuji ještě inkluzivní dvojzásah Rambo/Rocky. Natočit poslední díly jak si nechá uříznout pinďo.ra a bude se chlubit novou vagínou, až se z něj stane obyčejná dě.ka. Takové dějiny současnosti USA v kostce.

0 0
možnosti
PR

Jo, tak stejne Marvel plodi prevazne s***ce, takze tam to dobre zapadne. Jen bych byl rad, kdyby konecne udelali nejakeho superhrdinu se zdravotnim postizenim. Je nespravedlive, ze tito lide nemaji mezi superhrdiny take sveho zastupce. Chtelo by to nejakou iniciativu, ktera by toto zacala prosazovat. Stejne tak duchodci. Jak ti k tomu prijdou, ze v komiksech nejsou zadne postavy se superscholnostmi nad 80 let? To se musi zmenit!

0 0
možnosti
PP

Profesor X je na vozíku. A např. Thorovi nebo Wolverinovi je vysoko nad 100 let =D spíš by to už konečně chtělo handicapovanou transsexuální veganskou superhrdinku s muslimsko-černořskými kořeny, s mentální a duševní poruchou a s fanatyckými sklony k environmentalismu. Její superschopnost? Prokouknout a laserovým pohledem pak zabít všechny pravičáky, samozřejmě za dojemného hollywoofského potlesku.

0 0
možnosti
PS

P19e81t12r 94S42o51k44o76l

19. 3. 2021 21:22

Dobrej business plán. Vyměnit 80% za 4%.

0 0
možnosti
AH
FK

Kdo ale na tu bukvici bude chodit ?

0 0
možnosti
KF

Spousta ženskejch si to užije. A vy potají určitě taky.

0 0
možnosti