Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

(Ne)pošli to dál. Zpěvák Radek Banga ve své knižní prvotině podává upřímnou zpověď

Zpěvák Radek Banga, frontman úspěšné formace Gypsy.cz, pojal svou první knihu jako zpověď a zároveň i motivaci pro ostatní. V knize líčí i ožehavá témata, jakým je například domácí násilí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

Co přát ČR a nakonec i Světu. Nemyslím si, že jsem rasista , a že uznávám R. Kiplinga. Nevím jak dlouho bude trvat než i evropští romové se dokáží srovnávat s afroameričany. V poslední době televizní stanice předvedli americkou televizní produkci ve filmech jako Ten nejlepší, Stihači Red Tails ,Utěk před chudobou, v minulosti to byly Panu učiteli s láskou nebo Hádej kdo příjde na večeři. V zemi jež je známá KKK , jsou tyto projekty obdivuhodné , zvláště když jsou inspirovány skutečným životním příběhem. - Evropané jsou za staletí rozprostřeni po celé zeměkouli, potomek jihočeských Kubíčků se stal nejen jihoamerickým architektem ale i Brazilským prezidentem . Být smířen s tím být spodinou státu , na něž se většinové etnikum dívá skrz prsty je ....... !! I ta většina ale má ve svých řadách Kajínky a Terezy H. Má se za co stydět -také!!
		</div>
		<div class=

0 0
možnosti
IK

To je ten nevychovanec ze Slavíků?

0 0
možnosti
JN

J54a85n 98N73i37c68o49t72n35ý

17. 4. 2021 14:22

doufám, že v knize jsou také jeho "podnětné" a pro děti "vhodné" písničkové texty, za jejchž plné znění by tady byl asi ban :-/

0 0
možnosti
JM