Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

'Radarový' dokument Remundy a Klusáka bodoval v Koreji

Dokumentární komedie Víta Klusáka a Filipa Remundy o americkém radaru v Čechách nazvaná Český mír získala na Mezinárodním festivalu dokumentů DMZ v Jižní Koreji hlavní cenu mezinárodní poroty Bílou husu. Dnes to sdělil Jiří Sedlák z Arts Marketing, Promotion and Public Relations.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

v. čajka

20. 9. 2010 19:54
Ten film CHCI vidět.

Patrně bude docela zajímavý,když modří svazáci tak prskají:-)

0 0
možnosti

J. Richter

20. 9. 2010 16:54
díky

Takže děkujem. Teď má o nás svět, který nás může vidět jen skrz věci, jež se dostanou do médií, zas o něco horší mínění. Děti tu zavíráme a mučíme v klecích, kastrujeme na potkání kdekoho, všechno se tu rozkecá (i to přísně tané), korupce na nejvyšších místech jak ruský celníci, všichni to vědí a všem je to jedno a teď ještě zaujatá, jednostranná fraška o našem nejlepším zboží- o hlouposti, izolovanosti, prostě takovém tom knedlíkovém čecháčkovství. Že vás tu okrade hned na letišti kdejaký poskok taxikář, pak pakáž v tramvaji a ještě personál  hotelu, to už nám asi nikdo jen tak neodpáře.

0 0
možnosti

M. Prokop

20. 9. 2010 16:42
Dokumentární komedie

- spíš agitka.

0 0
možnosti

S. REHULKA

20. 9. 2010 15:44
Věřím, že se film......

......líbil Michael Moorovi, jistě by byl uvítán na festivalech na Kubě, ve Venezuele, případně i v Rusku. A proč z té Jižní Koreje nezajeli do Koreje Severní ?

Tam přeci také nemají v lásce americké imperialisty a válečné štváče !

0 0
možnosti