Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Štěstí je jako dort

Titul Medvídek odkazuje k dortu, který peče Anna (Aňa Geislerová) na každou oslavu s přáteli. Třeba když má kamarádka Vanda (Táňa Vilhelmová) narozeniny, když Vandin muž Jirka (Jiří Macháček) otevírá galerii, když Johanka (Nataša Burger) s Ivanem (Ivan Trojan) křtí nového potomka nebo když si chce Anna se svým mužem Romanem (Roman Luknár) udělat hezké Vánoce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nojanestacimzirat

6. 9. 2007 14:19
Achjo

Furt ty sami herci, furt to samy tema omlety tisickrat jinak... prosim Hrebejka & spol., aby se na to na 10 let vykaslal, prestal honit prachy a az si uvedomi, co toci za hruzy, zacal konecne tocit neco normalniho. A bez tech dvou koz - Tani a Ani...

0 0
možnosti

Tutti

5. 9. 2007 14:23
To jsou straaasne kecy

To ze ma byt recence, vzdy je to naprosta slatanina ten clanek. Trikrat pfuj.

0 0
možnosti

Ronnie

5. 9. 2007 10:39
Principy

Nemohu než nezareagovat na motto recenze, které se táhne celým článkem jako červená nit a které taky autorka zvolila jako jeden podnadpis. Ženský princip je prý silnější než princip mužský. Já vím, že to patří ke trendu doby, že je čím dál více zdůrazňován ve společnosti celkově ženský prvek a ženám je dávána pomalu, ale jistě přednost před muži (teď očekávám zuřivé reakce feministek, ale pozorný čtenář snad porozumí - už jenom ta drobnost, že autorka u všech dvojic dává v seznamu přednost ženě před mužem apod.). Jenom nevím, kam tato obrátka ve fungování celosvětového společenství povede. Nechci se teď pouštět do zuřivé polemiky nad tím, co všechno které z pohlaví v dějinách vytvořilo atd. Chtěl bych jen upozornit na nekritickou snahu lidí všech zaměření vidět jen v ženách to dobré a obracet se na ně jako na zdroj spásy pro lidstvo. Je to stejná utopie, jako hledat spásu v mužích. Píšu tuto reakci z pozice věřícího, který má asi názor jiný, než většina populace. Chci jen říct, že ženy nejsou lepší než muži, stejně jako platí tento vztah naopak. Ženy jsou jiné, než muži a muži jsou jiní, než ženy. Dávat oběma pohlavím stejné vlastnosti, stejné schopnosti či stejné zájmy patří ke globálním omylům současnosti. Měli bychom se raději pokusit, aby vztahy mezi oběma pohlavími fungovaly, než se snažit  za každou cenu dokázat, že jsme ti (ty) lepší.  

0 0
možnosti

slon75

6. 9. 2007 13:15
Re: Principy

Naprostý souhlas! R^

0 0
možnosti

Ján

5. 9. 2007 8:55
Zase

to bude česká slátanina,Macháček zase bude prdět do deky.

0 0
možnosti