Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Konec Topseriálů? Asi si řekli, že už jim to za velké riziko nestojí, podotýká expert

Zátah na pirátské servery znamenal stopku pro řadu seriálových a filmových fanoušků. Internetoví piráti v Česku žili beze strachu ze soudů. „ Za posledních deset či patnáct let padlo těch verdiktů tak málo, že šlo o kapku v moři,“ říká Tomáš Vyskočil, zakladatel serveru Filmtoro.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P23e81t47r 23S67i85m52a

6. 11. 2019 19:53

To je zase hromada nesmyslu ..Topserialy byli jeden z mnoha a urcite ne jeden z nejvetsich ..pro autora tohoto vejzbleptu ..ti co si zalohovali obsah -maji nove misto na serverech mimo EU jurisdikci a nove prehravace -ted treba NETU.Tv.obsah je v 99% nazpet -nekde se jeste doladuji a kompletuji titulky .Jako dalsi moznost je pouziti toho co nabizi Rusko -je tam prakticky vse co bylo na zrusenych strankach -podporu titulku a jejich automaticke prihrani nabizi kazdy online prehravac .Takze lze sledovat uplne vse jako drive a v mnohem lepsi kvalite oproti piratum v Cesku ..Stahovani pres torrenty je zdlouhave a dnes jiz out ..spesl uloziste vam za mirny poplatek umoznuji nestahovat ale online prehravat jejich obsah -vsechny dobre maji filtr ktery vam vyselektuje a najde vse od A--Z.presne podle vasich pozadavku .Takze tohle byl mozna kratky castecne uspesny ale nic resici vykrik ..VOD poskytovatelu je v soucasnosti spousty ale vetsina nema ani pitomou lokalizaci v titulkach do cestiny .HU

0 0
možnosti
M.

M213363932786515 53.

6. 11. 2019 14:15

Nesmysl. Je třeba počkat, až ten který seriál vyleze ven celý, nebo aspoň celá jedna série nebo si stáhnout všechny série v balíku z torrentu a pak to skouknout to na jeden zátah, jinak bych mohl mít přetrženou niť. Stejně je dneska těch seriálů až moc. Teď už je na torrentu film "The King" v češtině od Netflixu a to je podle recenzí něco. "Bohužel" jsem jen validating člen, já to ještě ten týden vydržím, než to bude přístupný i pro mně jako neplatiče. Díky, Netflixi za skvělé filmy a seriály.

0 0
možnosti
RV

Prostě někteří zažijí absťák, ale snad se z toho ve zdraví dostanou a pasivní zábavu nahradí něčím aktivnějším.

0 0
možnosti
DK

Je vidět, že už jsem dokonale out. Vůbec jsem netušil, že nějaké Topseriály existují. Ještě štěstí, že moje oblíbené Chalupáře, Nemocnici na kraji města, Četnické humoresky a Vyprávěj vysílá TV několikrát do roka ;-D

Takže pro mne žádná škoda. Beztak tam neměli Majora Zemana.

0 0
možnosti
PH

Tfuj! To jsem se lekl. Už jsem se bál, že nastal konec TOP09.

0 0
možnosti
JK

J74i82ř95í 88K23u55n19c

6. 11. 2019 7:50

A pak syn přijde ze školy a hlásí mi: "Dnes učitel říkal, že je naštvanej, ale ne na nás, ale protože mu zavřeli weby se seriály."Tak to mi fakt hlava nebere. Učitel je naštván, že skončilo něco nelegálního. To by tak nevadilo, ale že to ještě prezentuje dětem.

0 0
možnosti
PH

Možná i to je důvod, proč se spontánně přidá ke stávce učitelů. Vždyť v rádiu jedna dotázaná učitelka prohlásila, že nestávkuje primárně kvůli výplatě, ale kvůli tomu pocitu celkové nespokojenosti. Třeba seriály také sledovala.

0 0
možnosti
Foto

Platím si HBO a Netflix. Problém je když se chci podívat na starší seriály. Ty nikde legálně nejsou.

0 0
možnosti
PH

Já o tom začínám přemýšlet, ale opravdu je to jen část toho, co bylo k 'dostání' do teď.

Některé z těch pirátských serverů

0 0
možnosti
Foto

M17a83r42e45k 97H73u40r70t

6. 11. 2019 5:22

hezke casy skoncily se sedmdesatiletou ochranou na audiovizualni dila....to je prostě prasárna.

0 0
možnosti