Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zemřel herec Sean Connery, jeden z nejslavnějších představitelů Jamese Bonda. Bylo mu 90 let

Ve věku 90 let v sobotu zemřel britský herec Sean Connery. Informovala o tom stanice BBC. Kromě jiného byl Connery jedním z představitelů Jamese Bonda. Jeho úmrtí potvrdila rodina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jeden z nejslavnějších představitelů. Možná jsem divnej, ale smysl titulku článku chápu tak, že existuje spoustu představitelů Bonda a Connery patří mezi skupinu nejslavnějších. Takže těch představitelů muselo být logicky alespoň pár desítek, když mezi nimi existují slavní s vlastní skupinou nejslavnějších a tudíž i ti méně slavní se skupinou těch neznámých. :-)

0 0
možnosti
OK

Byl to herec se šarmem, postavám které stvárnil, pokaždé propůjčoval velký kus elegance a charismatu. Ať je mu země lehká a jeho herectví pamatováno.

0 0
možnosti
TC

Musim se opravit - v r. 50 ( 20 tilety )ziskal coby body builder 3. misto na Mr. Universum , v r. 89 ( bylo mu 59 ) byl zvolen " sexiest man of the year a v r. 99 ( bylo mu 69) byl zvolen "sexiest Man of a Century" nejsexy muz stoleti .krom The Hill se mi moc libil v The man he would be a king.

0 0
možnosti
JV

J61a84n 91V40a81c57e89k

31. 10. 2020 14:34

Cenným rysem Bondovek vždy byl boj na tajné frontě spojený se společenským příběhem a společenskou úrovní, bez přehnané akčnosti. A v tom se uplatnila právě nóblesnost S. Conneryho, která vedla k inspirativnosti jeho projevu a dnes již i odkazu.

0 0
možnosti
TC

malokdo vi , ze to byl krom vynikajiciho herce ( treba nezapomenutelny " pahorek " the hill ) take velky krasavec s krasnym telem - v soutezi o titul Mr. Scottland kolem roku 55 v soutezi krasnych svalovcu se v mladi umistil asi na 2. miste .Mne se v zivote libily pouze puvabne zabky , ale presto musim i jako absolutne heterosexualni muz uznat , ze mel i krasne telo, ktere jsem mu mohl jen tise zavidet.

0 0
možnosti
Foto

zemrel ve spanku na Bahamach

0 0
možnosti