Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Viem, že povieš áno: festival Hip Hop Jam chystá afterparty s Tinou

Kultura

  13:00
PRAHA - Pro všechny příznivce Hip Hop Jam festivalu chystají pořadatelé na poslední říjnový víkend oficiální klubovou Hip Hop Jam 2009 Afterparty s názvem I Love After. Ta se uskuteční v sobotu 31. října v pražském Abatonu a lákadly budou premiéra dokumentu Hip Hop Jam 09 z dílny Bedna TV, živé koncerty, launch HipHopAllstars TV a v party sety od známých DJs.

Tina foto: archiv Hip Hop Jam festivalu

Hlavním gró afterparty bude slavnostní premiéra dokumentu Hip Hop Jam 09 z dílny Bedna TV (www.bedna.tv), který vznikal několik měsíců a poodhalí spoustu zajímavostí ze zákoutí velké produkce Hip Hop Jam festivalu. Dalším příjemným zpestřením programu afterparty bude koncert slovenské Tiny, která jako jedna z mála "domácích" letos na Hip Hop Jamu chyběla a navíc dlouho v Praze nekoncertovala. "Viem, že povieš áno," vzkazuje Tina a pořadatelé.

Dalším bodem programu bude koncertní show Hi-Defa s DJ Wichem, kteří spolu vydají v listopadu pod Skoop labelem nové album Human Writes. O party deejaying se postará trojka DJ Kappa (SK), DJ Jorgos (War Trak Posse Praha) a DJ Kwé (FX Bounce! Praha). Vstup na celou akci stojí 99 Kč. Vzhledem k omezené kapacitě klubu a velkému zájmu jsme v těchto dnech spustili oficiální předprodej lístků v sítích Ticketstream, Ticketpro i Ticketportal.

Autoři: