Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Všechno si hezky zkomplikuju

Je osobností, která vždy spolehlivě vzbudí pozornost. Vilma Cibulková naplňuje klasické představy o kráse hereček: i jindy vlažný číšník během našeho rozhovoru zrychlí a snaží se...
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

usměvavá bestie

7. 5. 2007 7:31
Sice se mi nelíbí, ale každoroční rozhovor Lidovek s Vilmou má grády, a jistě vyjdou jednou vázaně na úkor básnických a prosaických knih nesporné kvality.

0 0
možnosti

Horst

3. 5. 2007 7:21
Vilma je kočka!

Ve zcela zpackaném filmu Mazaný Filip byla poslední motivací setrvání v kině. V Pupendu dodala šmrnc filmu vynikajícímu. Do divadla se z horské hájovny moc nedostanu, tak se těším aspoň na stupidní seriály. Až to u nás poběží jako kulisa usínání manželky, mrknu aspoň na Vilmu, jak jí to sluší a jak profesionálně rozvíjí scénáristův esprit.

0 0
možnosti

jerry

2. 5. 2007 13:03
No k těm seriálům,

nic hrůznějšího, než Nemocnice po 20-ti letech snad v poslední době nebylo. Ani jako parodie to nefungovalo. Proto se paní Vilmě divím, že chce účinkovat v dalším, silně nadbytečným pokračování.;-(

0 0
možnosti

usměvavá bestie

7. 5. 2007 7:34
Re: No k těm seriálům,

nedivte se, na rozdíl od jiných umění je herectví skvěle placené. Obecně platí - čím hoší herecký výkon s maximem podbízivosti, tím lépe pro šrajtofli a hůř pro umění. Ale stoho si nic nedělejte, že to stojí za pendrek!

0 0
možnosti

Marie

2. 5. 2007 11:49
Přání

Paní Vilma Cibulková je skvělá herečka. Osobně je mě líto, že jsem jí v divadle nikdy neviděla, ale její filmové role jsou úžasné. Navíc je to žena krásná a oduševnělá. Přeju jí pevné zdraví a radost v pracovním i osobním životě.

0 0
možnosti

Jáchym Šolar

2. 5. 2007 10:16
Potěšující

Krásný rozhovor, opět jedna "svérázná" a přitom skromná osobnost a to dokonce i tak "ženská" jako málokterá jiná, to je vážně super čtení, a věřím, že ona taková je!

V tom vidím rozdíl oproti jiným "osobnostem" které si svoji popularitu vpodstatě tvoří bez správného základu a bez takové hluboké povahy jako třeba Vilma Cibulková, Držím ji palce :)

0 0
možnosti

Tomas

1. 5. 2007 18:29
*

Hmm, ta musi mit na tachometru najeto celkem dost ...

0 0
možnosti

bondy

1. 5. 2007 19:25
Re: *

A Ty zato v palici dost vymeteno :o(

0 0
možnosti

Zdena

1. 5. 2007 18:00
Jak to vidím a cítím já.......

Vilma Cibulková je velice hezká a příjemná mladá dáma, ale kolik je takových, které mají stejné názory, jsou stejně skromné,-- alespoň to o sobě tvrdí -- prostě a výstižně, všechno IN.- A člověka to defakto už unavuje stále stejné rozhovory, aby měli média úspěch. O Blesku je lépe se vůbec nevyjadřovat. Každý člověk i ten nejnepatrnější má svůj životní román a stálo by za to o tom psát. Máme moc herců a hereček, jsme jimi přemnoženi a tak se musí zviditelnit, aby se stali zajímavými a poutavými.  A také je zajímavé, že všechny ty tak zvané celebrity se dávají fotografovat se svými psími, nebo kočičími miláčky. Proč asi??????? Nebo nanejvýše také se svými vnoučaty /ti starší pochopitelně/ Není to už všechno příliš opotřebované???? Na každé fotografii strkat do popředí svého mazlíčka. Zdá se, že úroveň  osobnosi klesá a lidé vyznávají jiné, bohužel stupidní hodnoty. Stejně vše opotřebované, jako nahota našich modelek atd. Není nic co by člověka přitahovalo, všechno je na odiv a zlehčováno všechno laciné a zadarmo k prohlédnutí. Tajemství člověka je TABU.

0 0
možnosti

bondy

1. 5. 2007 19:30
Re: Jak to vidím a cítím já.......

A ja zase mam po precteni Vasich radku pocit pachuti z radobyhluboke pafilozofie :o( Navic obohacene o gramaticke chyby, ktere mi sice normalne v diskuzich nepripadaji jako neco podstatneho, ale u vsech myslitelu - samouku maji pochopitelne neodolatelne kouzlo paradoxu :o)

0 0
možnosti

joe

1. 5. 2007 15:06
radost z odpovedi

Je to velice zridkave cist takovou vypoved, ktera svedci o pokore umelkyne vuci sve profesi. A domnivam se, ze tento pristup je znat ve vsech rolich, ktere pani Cibulkova ztvarnila. Souhlasim s jejim nazorem na bulvar, a obdivuju svym zpusobem osobnosti, ktere nabizenim svych osobnich problemu prave bulvaru se neustale zviditelnuji. Docela by me zajimal soukromy nazor tech novinaru, kteri prave podobne osobnosti zpovidaji.

0 0
možnosti

Kaba

1. 5. 2007 8:55
Je vidět,že Vám chybí Železný

Ten názor na bulvár nemá chybu.Když vstoupím ráno do tramvaje a vidím,jak každý druhý člověk hltá Blesk,tak si říkám, že jsme asi národ debilů.Pan Železný na Nově těmi přiblblými telenovelami k tomu přispěl velkou měrou,že ženské slzeli u televizních obrazovek při pohledu na svého televizního hrdinu z Jižní Ameriky..Pan Železný ve svém pořadu volejte řediteli vystupoval jako ředitel zeměkoule,takový brouk Pytlík.A to jsme mu ještě zaplatili,každý z nás 1 500.-Kč na jeho soudní kauzu a on se nám z Bruselu směje.Přeji hezky prosluněný den.P.S.Vilma nemá chybu.

0 0
možnosti

Vanka

10. 5. 2007 15:32
Re: Je vidět,že Vám chybí Železný

Jo jo, to musím souhlasit. Všichni nadávají na bulvár a polovina národa ráno čte Blesk, Šíp atd. Já se nechytám (a jsem tomu ráda) a vždycky jenom zírám, jak všichni např. v práci, u kadeřnice atd. vědí kdo s kým a jak. O Železným ani nemluvě..;-O 

0 0
možnosti

Maverick

1. 5. 2007 4:39
Bulvár

Moc se mi líbí její názor na bulvární média.

0 0
možnosti