Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Výstava Tiziana na Pražském hradě se o rok posouvá. Důvody? Neznámé

Výstava děl slavného renesančního umělce Tiziana Vecelliho, která měla na Pražském hradě začít již příští týden, se bude konat až na podzim příštího roku. "Organizátoři Správa Pražského hradu (SPH) a Art for public se dohodli na termínu výstavy Tiziano - Vanitas - Odstíny renesanční krásy a stanovili začátek na září příštího roku," řekla ČTK Lenka Zbořilová za Art for public.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C. Sangrail

7. 4. 2014 22:29
Chyby, překlepy a nepochopitelná arogance

Za prvé nechápu, jak můžou organizátoři odložit O ROK výstavu, která má začít ZA TÝDEN. To nevěděli dřív? Co všichni ti návštěvníci Prahy, kteří si zajistili ubytování, jízdenky a tak? Co cestovky, které naplánovaly zájezdy? To je opravdu nepochopitelná arogance. Připomíná mi to dráhy, kde se o zpoždění 30 minut dozvíte dvě minuty před plánovaným odjezdem.

Za druhé nechápu, jak můžou noviny pokládající sebe samy za přední český deník propustit článek, ve kterém jsou překlepy ("ne výstavu"), čárky (přístavek se odděluje čárkami z obou stran) a chyby (malíř, kterému říkáme "Tizian", se jmenoval Tiziano Vecellio, ne "Vecelli").

0 0
možnosti

M. Franz

10. 4. 2014 14:08
Re: Chyby, překlepy a nepochopitelná arogance

Tizianovo jméno se psalo a píše různě - správně je i Tizian Vecelli.

0 0
možnosti