Diskuze
PAVLÍK: MasterChef, Michelin a další. Pracovní soutěž o talíř, nebo vlastní pouta?
Připravte se! Start. Jedem. A máte posledních 10 minut... Jinak je vše ztraceno, vy jste ztraceni... Soutěž o nejlepší talíř. Ten nejnápaditější, nejchutnější a nejlépe úplně bez chyby vyhraje. Kdo tady ale vlastně opravdu prohraje? A taky, kdo a na jaké úrovni dnes vlastně vaří hostům běžně a denně v podnicích? Soutěživost a kreativita je na místě, beru, ale čeho je příliš.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PH
13. 3. 2019 8:55
Aspoň někdo chápe, co je a co není důležité.
Ego majitele, nebo šéfa, to opravdu není...
0
0
možnosti