Diskuze
Pákistán v Libni: trochu obskurní výlet, ale stojí za to
Děkujeme za pochopení.
J. Záhumenský
Doporucuji
Byval jsem tam castym hostem, ze dvou duvodu: mel jsem to kousek od prace ale hlavne mi tam moc chutnalo, uplne vse.
Nejlepsi menu dle meho nazoru:
Predjedlo: vegetariansky mix, Cockova polevka, Jehneci ve svetle smetanove omacce.
Jinak celkove se mi tam libilo, hezky tam voni asi kardamon, obsluha prijemna, majitel je myslim pakistansky zapasnik, sportovec a fajn chlap.
Tusim si najdu cestu a stavim se. Muslimove jsou nealko, takze vyber vina nebyl nic moc, ale jidlo skutecne stoji za to. I barevna ryze, majitel se smichem tvrdil, ze kazde zrnko maluji rucne.
K. Murphy
pakistánská svíčková?!?
Murgh Butter rozhodně nechutná ani nevypadá jako svíčková, možná to je jen Vaše odborné přirovnání, ale to ukazuje, že jste jídlo snad ani neochutnala.
Také se nemusíte bát krevet, jídla s krevetami jsou stejně skvělá jako ostatní. Vaše poznámka, včetně několika dalších příměrů, mi připadá jako předsudek.
A co se týká, naanu, ten je nejlepší, který jsem v Praze jedla. Pec je sice na pizu, ale to neznamená, že v ní není dostatečný žár.
Je pravda, že jsem zaujatá, protože majitele restaurace znám léta, ještě, když měl první restauraci v Lipanské, a jak v Mailsi tak v Ranně jsme častými hosty.
PS. Pizu tam dělají kvůli mému synovi.