náhledy
Restaurace s duší. Místo prvorepublikového kina dnes najdete stejnojmenný podnik Alma
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma
Jaká jídla by vám doporučil šéfkuchař Petr Židek? Jako předkrm hovězí tatarák s fermentovanou rebarborou a emulzí z hovězího garumu (ano, hádáte správně, garum je z Goodloku Pavla Fuchse, o kterém jsme také psali v tématu čísla). Oblíbený hlavní chod je pak vykoštěný český platýz s medvědím česnekem a čerstvým salátem z jihočeské ekologické farmy Kveteto.
Autor: Alma
Jaká jídla by vám doporučil šéfkuchař Petr Židek? Jako předkrm hovězí tatarák s fermentovanou rebarborou a emulzí z hovězího garumu (ano, hádáte správně, garum je z Goodloku Pavla Fuchse, o kterém jsme také psali v tématu čísla). Oblíbený hlavní chod je pak vykoštěný český platýz s medvědím česnekem a čerstvým salátem z jihočeské ekologické farmy Kveteto.
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma
Restaurace Alma
Autor: Alma