Neděle 12. května 2024, svátek má Pankrác
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká klasika podle šéfkuchaře. Domácí chléb se sádlem a škvarky

Chcete si upéct doma chléb a nevíte, jak na to? „Základem chleba je pěstovat si svůj vlastní kvas. Vypěstovat si ho můžeme i sami, ale ne vždy vydrží, jelikož jako mládě je celkem citlivý. Dnes už hodně lidí peče a myslím, že jistě někdo ze sousedů nebo kamarádů mít kvas bude,“ říká šéfkuchař Hynek Vávra z restaurace Hliněná bašta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Článek úplně k ničemu .. ale splněno a pár chechtáků se nasypalo .. v redakci to nikdo neodhalil ( protože všichni "pracují" stejným stylem) . Gratuluji pisálku ..

0 0
možnosti
VM

Chleba koupím u soukromé pekárny, sádlo a škvarky zvládnu doma sám. Množství tak akorát na spotřebu, okamžitou. Nesmí však u toho chybět iontovej nápoj/pivo, nebo slivovice.

0 0
možnosti