Diskuze
Česká klasika podle šéfkuchaře. Domácí chléb se sádlem a škvarky
Chcete si upéct doma chléb a nevíte, jak na to? „Základem chleba je pěstovat si svůj vlastní kvas. Vypěstovat si ho můžeme i sami, ale ne vždy vydrží, jelikož jako mládě je celkem citlivý. Dnes už hodně lidí peče a myslím, že jistě někdo ze sousedů nebo kamarádů mít kvas bude,“ říká šéfkuchař Hynek Vávra z restaurace Hliněná bašta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JN
J47a58r41o27m44i56r 69N14o94v71a58k
24. 8. 2020 2:17
Článek úplně k ničemu .. ale splněno a pár chechtáků se nasypalo .. v redakci to nikdo neodhalil ( protože všichni "pracují" stejným stylem) . Gratuluji pisálku ..
0
0
možnosti
VM
V44l29a34s49t62a 73M75o66k24r57ý
23. 8. 2020 8:17
Chleba koupím u soukromé pekárny, sádlo a škvarky zvládnu doma sám. Množství tak akorát na spotřebu, okamžitou. Nesmí však u toho chybět iontovej nápoj/pivo, nebo slivovice.
0
0
možnosti