Diskuze
Dršťky na uzené paprice či ledvinky. Pohlreichovo bistro láká na rakousko-uherskou kuchyni
Děkujeme za pochopení.
P. Bárta 150
Pohreich zaslouzi statni vyznamenani, nebot on otevrel problematiku kvality ceskeho restauraterstvi, ukoncil dobu, kdy kdektery " umelec" ala Novotny urcoval, co je kvalita v gastronomii a tu ted rozvijeji v mediich skutecni kuchari. Pisu to z Italie a kvalite ceskych surovin se musim akorat usmívat, te je všenarodni omyl
J. Novotný 046
Jetli s prominutím "žerete" dršťky, ledvinky a foie gras s knedlíky a za svůj idol v gastronomii považujete Pohlreicha se slovníkem dlaždiče, je mi vás upřímně líto. Tím spíš, jestli píšete z Itálie. Tipuju, že by to by tam nejedl ani pes. Já žil dlouhá léta ve Francii a fois gras s knedlíkem je neuvěřitelná ostuda.
,francouzskou kuchyn znám jen z popelnice a dlouho jsem považoval šnecí paštiku za mazadlo na boty a žabí stehýnka jsem dál ozobat slepicím ty přestaly snášetsk hodnotí m však francouzs ké brambory,ty ale v popelnicích jsou málo, co by jedl můj pes ten sežere vše , i po mně