Diskuze
Druhá šance pro pohanku. Dejte ji do jogurtu nebo do sekané
Buď ji milujete, nebo nesnášíte. Pokud se nad pohankou ofrňujete, je dost možné, že jste ji okusili v nepříliš povedeném provedení. Co ovlivňuje její chuť a vůni? A proč záleží na způsobu loupání a také na zemi původu?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
I11v85o 92L59y51č29k21a
25. 1. 2020 19:26
Co kdyby si autorka článek po napsání aspoň jednou jedinkrát po sobě přečetla? Nebo umí jen psát?
0
0
možnosti
P57e91p42a 92H84o85r45á52k
26. 1. 2020 10:12
ta ani nevi ze bacove jsou vsichni rumuni, pozvany sem k osidleni. blaboleni dal nedava smysl, vsetne tech taataru, protoze to byli jejich sousede.
0
0
možnosti