Foodtruck s tekutým dusíkem
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Churros, sladkost oblíbená na Pyrenejském poloostrově a v jižní Americe
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Chimney cake alias trdelník
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Food truck Moshi, tedy momo knedlíčky a sushi
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Limonáda s aktivním uhlím
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Limonáda s aktivním uhlím
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Schnitzel a zapiekanka, typická evropská jídla nabízí i Dubaj
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Plážová kantýna je vlajkovou lodí sedmnáctidenního food festivalu
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
V Knize džunglí je ukrytý šiš kebab
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Za cca 1300 korun si mohou festivaloví hosté koupit i čtyřchodová menu v nejluxunějším hotelu světa Burj Al Arab. Rezervací však vydává velmi málo a jsou rychle rozebrané.
Autor: Dubai Tourism
V restauraci Carnival by Trésind servírují našlehaný jogurtový dip v mozkovně resnesančního mořeplavce
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Ochutnávky dubajské kuchyně nabízel stánek Seven Sands
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Párky v rohlíku na všechny způsoby
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Food trucky na Beach Canteen
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Horká ledová čokoláda v mlze
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Příprava japonských kuliček takoyaki na speciální pánvi
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Krevety obalované v bambusovém uhlí
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Trdelník, co není trdelník
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Proteinová nálož ve zdravém stylu
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny
Dubajský food festival se konal teprve pošesté, přesto už si získal pověst ojedinělého gastronomického svátku
Autor: Kateřina Svobodová, Lidové noviny