Diskuse

Fazole, bůček a chorízo. Chutné podzimní zahřátí v jednom hrnci

Portugalská kuchyně nejsou jen ryby, mořské plody a kuře piri-piri. Vévodí tu vepřové, a jako Španělsko má své chorízo - klobásky z vepřového masa a uzené papriky - mají ho i Portugalci. Portugalci jsou též mistři v nakládání a dlouhém sušení a uzení šunky podobné španělskému Serranu nebo italskému prosciutto a ve výrobě různých druhů párečků a klobás. Jejich spojení s bílými máslovými fazolemi se pak logicky završí v portugalském tradičním pokrmu: Feijoada a Portuguesa.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.