Diskuse

Ferrán Adriá: kulinářský Picasso proslul molekulární kuchyní

Španělskému kulinářskému mágovi Ferránovi Adriáovi se pro jeho kreativitu přezdívá kulinářský Picasso či Dalí. Proslavil se zejména molekulární kuchyní. 14. května slaví šedesátiny.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím zde není žádný příspěvek. Buďte první diskutující.

Ani kapka nazmar: Soutěžíme o dětské designové lahvičky NUK Mini-Me
Ani kapka nazmar: Soutěžíme o dětské designové lahvičky NUK Mini-Me

Hledáte lahvičku, kterou si zamiluje každé dítě? Lahve z řady NUK Mini-Me jsou skvělé pro každodenní použití doma i na cestách. Mají moderní...

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.