náhledy
Petr Kunc
Autor: Salabka
Marek Raditsch
Autor: Kampa Park
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: rebarbora, jogurt a karamel.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: jeseter, hruška, uzený čaj a plankton.
Autor: Field Resturant
Ukázka jídla z kuchyně Radka Kašpárka v restauraci Field: pstruh, králík, kurkuma a rajče.
Autor: Field Resturant
Kachní prsa s kardamomovým zelím.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Telecí rib eyes steak, fazole, sušené hovězí, řepa, kešu
Autor: Mlýnec
Fotografie vydá za tisíc slov. Jak nezaspat dobu, pouze jídlo už dnes nestačí
Autor: Mikuláš Gottwald
Štěpán Návrat
Autor: Benjamin
Tatarák z řepy, ananas s kari a sardinky
Autor: Mlýnec
Vinařství Salabka
Autor: Richard Cortés, Lidové noviny
Králičí hody
Autor: La Veranda
Acquerello černé rizoto, kreveta, langustýnka, omáčka z mořských ježků
Autor: Zdenek´s Oyster Bar
Králík s překvapením
Autor: Benjamin
Yuri Kolesnik
Autor: La veranda
Radek Kašpárek
Autor: Michal Sváček, MAFRA