Diskuze
Fine dining do krabičky nefunguje. Nechceme dělat ‚normální jídlo‘, říká šéfkuchař
Vařit ho učil i Zdeněk Pohlreich, v jehož restauraci Divinis pracoval, nyní vede kuchyni v restauraci Pelikán, kterou najdete v centru Prahy. O tom, proč nerad vaří českou kuchyni, ale miluje tu italskou, i o tom, že fine diningové jídlo do krabičky prostě nepatří, se rozmluvil šéfkuchař Jakub Šimek v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J23i56ř53í 73N39o88v32á59k
21. 5. 2021 7:47
Mně to připadá jako hra na něco lepšího a ne obyčejná služba člověku, byť poněkud drahá.
0
0
možnosti
H42a74n48a 17D54o75s89t38á40l68o26v63á
22. 5. 2021 0:53
Ráda si zajdu na něco speciálního, ale přístup toho člověka mě odrazuje. nebude dělat českou kuchyni, je to moc práce, on raději něco, co je hotové raz dva. nechce dělat normální jídlo, není to dost nóbl...
Po svých zkušenostech vím, že mnohdy je to jen o designu a divadle okolo, že se dobře najím (ne nacpu, ale dám si něco opravdu dobrého) i v malé restauraci na rohu a stejně mě těší nejvíc atmosféra a přátele, se kterými tu dobu strávím.
0
0
možnosti
M67i56r51o30s76l46a47v 47V69l70a37s43á47k
21. 5. 2021 13:53
To je pro dnešní snoby typické. Stejně jako němčení v 19. století
0
0
možnosti