náhledy
Filet z pražmy s pikantním dušeným pórkem a rajčatovým concassé (připravují v restauraci Divinis).
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Prsa z vodňanské kachny, pomerančová esence, pečená červená řepa, špenát (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
Telecí brzlík, omáčka périgourdine, bílý lanýž, pyré z pečených kaštanů (Výběr z menu La Degustation Boheme Bourgeoise).
Autor: Tomáš Železný
La Degustation Boheme Bourgeoise - smetanová omáčka s koprem a bramborem
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise - smažený řízek
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
Skutečně chlapácký I-bone steak se salátem a pečenými divokými artyčoky připravují v restauraci La Finestra.
Autor: Jan Zatorsky, Lidové noviny