Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Hledá se řezník s velkým Ř

Ke článku „Audience u krále uzenin“ z 20. 2. jste měli hodně co říct. Kromě žádostí o pročesání dalších regionů a nalezení dobrého řezníka ve vašem okolí přišlo i pár cenných tipů na opravdové mistry, jako je pan Klátil z Pacova.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Martin

6. 5. 2009 16:14
Pelhřimov

Zatím bezkonkurenční špek jsem našel u p. Prokeše v Pelhřimově v ulici Mikuláše z Pelhřimova (je to kousek za autobusovým nádražím). Vždycky ho beru tak metr čtvereční a rodina a známí mi trhají ruce. P. Prokeš vyrábí i další dobré věci, ale tenhle špek, to je Óda na radost...

M.

0 0
možnosti

Michaela

13. 5. 2009 16:12
Re: Pelhřimov

A ta jeho šunka (ta velká hranatá, co jeden plátek stačí na celý krajíc chleba) - jedna radost :o)

0 0
možnosti

honza

2. 5. 2009 13:34
průzkum

průzkum bojem,to je to nejlepší.Některý řezník umí salámy a nejdou mu párky a naopak.Velmi dobré párky vuřty,sekanou,tlačenku má Globus na Zličíně ale šunka je plná vody asi kvůli váze.Je velký rozdíl mezi Globusem na Zličíně a jinými např.Černý most,Čakovice, Zličín vede.Některý pisatel vzpomněl malého řezníka Jiřího Gergla va Slivenci,výborný šunkový,polský,turistický salám,výborná burgunská šunka ale vuřty,párky to je 2 liga.Jinak tragedie je Intrerspar v Arkádách,tam jsem si koupil vepřové ramínko ve kterém byl abces asi jako vlašský ořech,tak tam jsem skončil.Kdo má rád maďarské uzeniny,doporučuji stánek s klobásami před OBI v Praze 4 Kamýk.

0 0
možnosti

karel

9. 4. 2009 13:57
a co kdybyste pochopili, ze

zvirata tu nejsou jen kvuli vasemu zradlu a zacli resit dulezitejsi veci nez vase pandera....treba jak se zacit lip ke zviratum chovat

0 0
možnosti

miko

9. 4. 2009 14:01
Re: a co kdybyste pochopili, ze

Mno, tak si je nebudu tolik solit a pepřit, no...

0 0
možnosti

iqtyq

9. 4. 2009 8:33
Mareček

Želiv. Zn. DoporučenoR^

0 0
možnosti

jarda

8. 4. 2009 20:49
amatér

Hledá se dobrý kuchař, který umí více, než uvařit bujon, rýži a nudle. Může to být i kuchařka, ale raději starší a zkušená.

0 0
možnosti

Květa

8. 4. 2009 12:07
Česká kvalita

Zkuste uzenářství ve Starém Hradišti u Pardubic. Kvalitní maso, pravé české špekáčky za dobrou cenu......

0 0
možnosti

Klima

8. 4. 2009 15:54
Re: Česká kvalita

Za malo penez dobrou kvalitu nedostanes. Jedine ze by pan uzenar jezdil ne mercedesem ale trabantem. Ceska kvalita a na pocet obyvatel ma cesko nejvice rakoviny tlusteho streva- ze zradla. Perky burty klobasy neni nic jineho nez chemicky konzervovane maso.

0 0
možnosti

bd

8. 4. 2009 12:04
tip

Sláma-Velká Bíteš,R^

Mahdal-HlukR^

0 0
možnosti

bd

8. 4. 2009 12:08
Re: tip

a třeba i Globus v Brně - vynikající tlačenka.

(slint)

0 0
možnosti

Vořech

8. 4. 2009 9:28
Viktor Vaníček

Pod Krkonošemi je také jeden výtečný řezník - perfektní maso i masné výrobky.

Je to Viktor Vaníček z Dolní Branné. Zajeďte, nebudete zklamáni.

0 0
možnosti

dupro

7. 4. 2009 21:13
a co třeba řezník v Hoškovicích u Mn. Hradiště.

Tlačenka nemá chybu, uzené výtečné, zabijačkový guláš jakbysmet. A trvanlivé klobásy? Kam se hrabe čabajka.

0 0
možnosti

Dokonalá výbava pro vaše miminko? Vyhrajte balíček NUK Perfect Match
Dokonalá výbava pro vaše miminko? Vyhrajte balíček NUK Perfect Match

Vybrat správnou kojeneckou lahvičku či dudlík bývá často obtížné. My vám však s výběrem rádi pomůžeme. Zapojte se do naší soutěže a získejte...