Diskuze
Houbové menu. Zkuste candáta s hřiby, radí Roman Paulus
Leckde už rostou, a kde ne, tam brzy začnou. Až domů přinesete plný košík, možná se vám bude hodit pár tipů michelinského šéfkuchaře, jak houby využít. Jeho jemný krém z hříbků či liškové ragú si určitě zamilujete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
28. 9. 2014 0:40
Jak vidim, pane kuchari,
tak podle te porce varite i pro petilete deti.
0
0
možnosti
S. Vor
2. 9. 2014 20:42
chytráku
a kde toho candáta asi vemu,tady to není jako ve Skandinávii nebo Kanadě abych si ho chytil v jezeře.btw...a to rybařím.
0
0
možnosti
2. 9. 2014 21:14
Re: chytráku
minulej tejden jsem chytil na Labi dva, jinak porce seženeš občas v Globusu
0
0
možnosti