náhledy
Svatomartinská husa (ilustrační foto)
Autor: Shutterstock
Svatomartinská husa (ilustrační foto)
Autor: Shutterstock
Bejlík (staročeská husí prsa)
Autor: Na verandách
Tradice velí upéct husu, další lahůdky ale můžete připravit i z jejích méně prémiových částí
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Foie gras s kaštany a prso s petrželí a kadeřávkem
Autor: Mlýnec
Šéfkuchař Vladimír Vaníček
Autor: Mlýnec
Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule
Autor: Mlýnec
Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule
Autor: Mlýnec
Husí konfit a prso, petržel, kadeřávek, kdoule
Autor: Mlýnec
Foie gras s kaštany a prso s petrželí a kadeřávkem
Autor: Mlýnec
Foie gras s kaštany a prso s petrželí a kadeřávkem
Autor: Mlýnec
Svatomartinská husa (ilustrační foto)
Autor: Shutterstock
Svatomartinská husa (ilustrační foto)
Autor: Shutterstock