náhledy
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Ondřej Němec, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise: Hovězí kližka s farmářskou zeleninou a hořčičnou zmrzlinou.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Tomáš Karpíšek, jeden z majitelů pražské restaurace La Degustation Boheme Bourgeoise
Autor: František Vlček, Lidové noviny
La Degustation Boheme Bourgeoise.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Šéfkuchař restaurace Alcron Roman Paulus připravuje roštěnku Esterházy jako minutku.
Autor: František Vlček, Lidové noviny
Roman Paulus, šéfkuchař Alcronu.
Autor: Lidové noviny
Roman Paulus (33), Alcron
Autor: Lidové noviny
Interiér restaurace Alcron.
Autor: Tomáš Krist, Lidové noviny
Alcron. Šéfkuchař Roman Paulus.
Autor: František Vlček, Lidové noviny