Diskuze
Instituce jménem řezník. Kvalitní maso provětrá peněženku, ale stojí za to
Děkujeme za pochopení.
Nejraději jsem chodil do "oldšúlového" obchodu před čtyřiceti lety. Co to vlastně je? To není masna?
J. Orlík
Tohle může platit v Praze, ale nikde jinde. Já kýupuji maso léta v opavském Globusu, kde je maso naprosto prvotřídní. Ne, ýe bych nekupovat u řezníka, ale má s nimi velmi špatné zkušenosti. Prodávat maso třikrát dráž, než je jeho skutečná cena, může někdo na Václaváku, kde si ho chodí kupovat zazobanci, ale už vidím, jak si, do takového krámu, jde koupit vysoký roštěnec obyvatel Jižního města. Tohle jsou takové hloupé články, tedy ne, že by na nich nebylo kus pravdy, ale radil bych pisateli, aby se nastěhoval třeba do Ostravy nebo kamkoli jinam dál než deset kiláků od hranic katastru Prahy. Je fakt, že v marketech není maso dobré, až na ten náš Globus, čerstvé, voňavé, jednotlivé druhy svaloviny krásně odseparované, je vidět, že to tamní hošani s noži umějí minimálně stejně dobře, jako Machette.
J. Dvořák 188
Tady už nekupujeme nic! Všechno je v Německu levnější i kvalitnější, tak proč mám tady podporovat nenažrance?
Když už píšete o tradičních řeznických jménech, neměli jste opominout firmu Hudera a syn ze Střešovic...
P. Ritter
My nakupujeme ve vynikajícím řeznictví Robertson u nás v Nuslích - http://www.robertson.cz/page/show/about?lg=cs
Doporučuji.