Diskuse k článku: Jak na rybí ragú? Základem je dodržet správné pořadí ingrediencí, radí novinářka a foodblogerka

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 2
  • Poslední: 27.1.2019 0:30
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Šraier 22.1.2019 8:40

Už běžím do nakupujtehezkyčesky Penny Marketu pro ingredience :-D Takovýhle knížecí recepty miluju....

K. Jež 27.1.2019 0:30

Všechno s přehledem koupíš v makru. Chlazené i mražené.

Najdete na Lidovky.cz