náhledy
Pavel Sapík z restaurace Terasa U Zlaté studně připravuje chřestové degustační menu.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Kuchaři si chřest sami sklidili, očistili a připravili z něj degustační menu.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Na Slavnostech českého chřestu si kažný mohl zkusit rostlinu 'vydolovat' z takzvaného hrobu.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Chřest se i loupal. Organizátoři radili zájemcům, jak na to.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Chřestový desert s jahodami a vanilkovým krémem.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Bílý chřest s čerstvými smrži a lososem.
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Chřestový salát s pomerančovým dresingem
Autor: Pavel Hanuška, Československý svaz kuchařů
Kuchaři si vždy chřest 'vydolují' přímo z pole (fotografie z loňského roku).
Autor: Československý svaz kuchařů
V rámci Slavností českého chřestu se mohli zájemci podívat i do třídírny.
Autor: Československý svaz kuchařů