Diskuze
Je libo živou chobotnici? V Koreji jsou pochoutkou
Pro každého, kdo touží odvézt si z Jižní Koreje nezapomenutelný gastronomický zážitek a zároveň má dost silný žaludek, nabízejí místní restaurace jednu specialitu - živé chobotnice, které se zakusují jako delikatesa obvykle při popíjení rýžového vína.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JK
J. Koťátková
7. 6. 2011 8:08
Nesnesitelná krutost
http://www.animalrights.webz.cz/nesnesitelna_krutost.htm" target="_blank" rel="nofollow">Nesnesitelná krutost
http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/qingping1.htm" target="_blank" rel="nofollow">http://lemberk.vcm.cz/cestopisy/qingping1.htm
0
0
možnosti
RŠ
R. Štědronský
7. 6. 2011 8:00
Kultura
Nevyčítám jiným kulturám, jaká zvířata jedí, konzumace koček, psů a jiných našich domácích mazlíčků mě nechávám chladným, ale... tohle je fakt brutální.
0
0
možnosti
JK
J. Koťátková
7. 6. 2011 7:50
Korejci jsou velmi
krutí lidé.
http://deafender.wordpress.com/2011/03/13/pigs-buried-alive-in-south-korea/" target="_blank" rel="nofollow">http://deafender.wordpress.com/2011/03/13/pigs-buried-alive-in-south-korea/
0
0
možnosti
JK
J. Koťátková
7. 6. 2011 7:51
Re: Korejci jsou velmi
http://www.animalrights.webz.cz/gastronauti.htm" target="_blank" rel="nofollow">Na hranici rozkoše a hnusu
0
0
možnosti