Diskuze
Klasický tábornický recept. Vyzkoušejte Setonův hrnec připravený v jámě
Zapomeňte na instantní polévky, těstoviny či dokonce kaše. Ani pod stanem na horách či pod širákem v lese nemusíte jíst nevábně vypadající a chutnající „hotovky“. Server Lidovky.cz vybral pár receptů z nové Outdoorové kuchařky Petry Pospěchové. Nechte se inspirovat a jezte i na čundru dobře.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PŠ
17. 6. 2016 7:48
No rád bych viděl, v jaké kondici bude to vepřové po několika hodinách v parném létě... Setonův hrnec používali lovci a ne že někdo tahal celý den maso na zádech...
0
0
možnosti
JT
16. 6. 2016 8:30
Naprosta zbytecnost. To maso se da normalne opect primo na ohni. S timhle je jen zbytecna prace. Hrabat diru, manipulovat s horkymi kameny, delat zbytecne velky ohen. Zahrabat diru, vyhrabat maso. Cele to trva tak 3 hodiny. Platek masa na ohni udelate behem par minut.
0
0
možnosti
JŠ
16. 6. 2016 9:56
Naprostá zbytečnost. Proč péct maso přímo na ohni, když můžete jít do restaurace....
Asi neznáte rozdíl mezi masem pečeným a masem dušeným. Na ohni maso prostě neudusíte.....
0
0
možnosti