náhledy
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining
Večeře v Kruhu se pod taktovkou kuchaře Petra Bartoše může podávat pro 2 až 10 lidí. K menu o více než deseti chodech je navíc možné si objednat párování s víny. S tím kuchaři pomáhá hlavní sommelier La Degustation Boheme Bourgeoise Zdeněk Oudes. Večeře stojí 5000 Kč, s vínem 7000 Kč na osobu.
Autor: Kruh dining