Diskuze
Koláč, zmrzlina i šťáva. Zkuste pět receptů z černého rybízu
Děkujeme za pochopení.
Bohuzel, v tomhle je Amerika sto let za vopicema.
Za 45 let jsem zde, na vych. pobrezi nevidel ani rybiz, ani angrest, ten jen ve sklenicich s Polska. Rybizova marmelada se s notnym shanenim sezene.Take tu jsou velice zridka videt kedlubny. A kralika ve ksefru jsem tu za celou dobu videl asi 3x..Australske, velikosti vetsi krysy. Mozna to i byla. A koninu, tu vubec ne, to by bylo na massovy hystericky zachvat.
Re: Bohuzel, v tomhle je Amerika sto let za vopicema.
Ve Vancouveru jsem koňský salám kupovala u holandského řezníka poblíž dostihové dráhy. Rybíz všech třech barev i angrešt mám na zahradě. A králík mi nechybí, nemá žádnou chuť. Radši něco čerstvého z moře nebo pěkný kus hovězího.
Černý rybíz,
to je najednou "velký objev". My jsme ho doma samozřejmě nikdy nepřestali používat Je chutný a zdravý, a to zejména v syrové podobě. Samozřejmě džem nebo šťáva, ale i rybízové víno jsou z něho úžasné. Takže v době různých podivných kompotů, zavařenin a džemů, jejichž hlavní složkou jsou éčka a jablečná dřeň, je jakákoliv čerstvá pochutina tím nejlepším, co můžeme pozřít.