Diskuze
KONHEFR: Špatnou kávu se musíme naučit vracet. Jde i o naše zdraví
Káva se v dnešní době stává čím dál větším fenoménem. Kavárny rostou jako houby po dešti, spotřeba této komodity i její obliba roste. Dříve jsem bral kávu pouze jako chuťový zážitek a potěšení, které patřilo k mému životu. Když jsem však sám začal kávu prodávat, musel jsem se logicky zajímat také hlavně o to, co svým hostům nabízím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PŠ
6. 9. 2016 11:47
To by ovšem nejdříve musel host o kávě něco vědět. Stejně jako o vínu. V životě jsem se nesetkal s tím, že by ho někdo vracel. To by nejdřív musel vědět, jak má správně chutnat. Což u nás, kde vám i v lepším podniku klidně nabídnou průměrná vína a destiláty, nemůžete čekat...;-)
0
0
možnosti
Hit
6. 9. 2016 8:54
Vždycky mám "zábavu" z objednávání espressa a pak čekání co mi vlastně přinesou. A ty kecy okolo: jo vy chcete pikolo, je to je maličký, stroj mi tak málo vody nedá. Jednou jsem dokonce musel ukazovat, do jak velkého šálku to vlastně chci. A to se nejedná o žádné III cenové skupiny. To ilustrační foto-to je nějaká překapávačka?
0
0
možnosti
DG