náhledy
Vyšlehejte druhou část bílků a vmíchejte sníh do směsi prosáté mandlové mouky s moučkovým cukrem. Do mandlové směsi opatrně zapracujte sníh vyšlehaný s rozvarem.
Autor: Chefparade
V kastrůlku smíchejte maliny a 2 lžíce cukru. Vše nechte rozvařit, dokud nebude směs tekutá.
Autor: Chefparade
jak na francouzské sladké makronky?
Autor: Chefparade
Až takové těsto budete mít, naplňte jím zdobící sáček.
Autor: Chefparade
Mascarpone promíchejte s lžící cukru, poté vmíchejte pyré vše a vyšlehejte se šlehačkou v hladký krém.
Autor: Chefparade
Malinový rozvar propasírujte přes síto, abyste se zbavili zrníček a poté nechte hotové pyré vychladit.
Autor: Chefparade
Budete potřebovat potravinový teploměr na cukrový rozvar a zdobící sáček s kulatou špičkou.
Autor: Chefparade
Na plech vyložený pečícím papírem tvořte stejně velká kolečka a poté plechem několikrát silně udeřte o stůl, aby se vytratily vzduchové bublinky. Nechte odstát asi 20 minut a poté pečte asi 15 min na 145°C.
Autor: Chefparade
Jak na francouzské sladké makronky?
Autor: Chefparade