náhledy
Rib-eye osušte utěrkou a nakrájejte ho na steaky o tloušťce cca 2 cm.
Autor: Chefparade
Na pánev nasypte cukr. Až se z cukru udělá karamel, přidejte rajčata, olivy, bílé víno a nechte dusit. Po odpaření alkoholu omáčku dochuťte solí, pepřem, popřípadě cukrem a na závěr zjemněte máslem.
Autor: Chefparade
Na pánev nasypte cukr. Až se z cukru udělá karamel, přidejte rajčata, olivy, bílé víno a nechte dusit. Po odpaření alkoholu omáčku dochuťte solí, pepřem, popřípadě cukrem a na závěr zjemněte máslem.
Autor: Chefparade
Rajčata nakrájejte na kostičky a olivy na kolečka
Autor: Chefparade
Rajčata nakrájejte na kostičky a olivy na kolečka
Autor: Chefparade
Po odležení steak opékejtee na sucho na rozpálené pánvi 2 minuty z každé strany.
Autor: Chefparade
Vložte steak do misky, pokapejte ho olejem, opepřete a přidejte k němu rozmarýn a tymián. Nechte 20 min odležet.
Autor: Chefparade
Rib-eye osušte utěrkou a nakrájejte ho na steaky o tloušťce cca 2 cm.
Autor: Chefparade